Uitgelicht: Bose SoundTrue Ultra in-ear hoofdtelefoon

0
593
Met de SoundTrue Ultra in-ear hoofdtelefoon van Bose heeft de fabrikant de allerkleinste Bose hoofdtelefoon tot nu toe gelanceerd. Ondanks het compacte formaat staat deze hoofdtelefoon garant voor een meeslepend en levensecht geluid. En dankzij een innovatieve kabel en een T-verbinding heeft u geen last meer van vervelend ritselend geluid dat soms te horen is bij conventionele hoofdtelefoons.

En heeft u de hoofdtelefoon even niet nodig, dan kan deze worden opgeborgen in het meegeleverde duurzame etui. Deze is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van de hoofdtelefoon en biedt ruimte om accessoires te bewaren. Deze hoofdtelefoon is geschikt voor de meeste Samsung- en Android-apparaten. Daarnaast is er een versie verkrijgbaar voor producten van Apple.

Vol en rijk geluid
De SoundTrue Ultra in-ear hoofdtelefoon is klein en licht van gewicht, maar produceert een vol en rijk geluid bij een groot frequentiebereik. Het gesloten akoestische ontwerp zorgt voor een intense luisterervaring waardoor elk detail van de muziek hoorbaar is. Het gesloten ontwerp zorgt daarnaast voor een minimale afleiding van buitenaf.

Comfortabele pasvorm
Dankzij de StayHear Ultra oordopjes van Bose kan de hoofdtelefoon de hele dag worden gedragen zonder dat hij minder comfortabel aanvoelt. De oordopjes blijven zacht en bieden een stabiele pasvorm die zich naar de oren vormt. Daardoor zitten ze stevig maar wordt de druk gelijkmatig over de oren verdeeld. Er worden drie maten oordopjes meegeleverd zodat de SoundTrue Ultra altijd zal passen. 

Actieve levensstijl
Bovendien blijven ze ook goed zitten wanneer ze worden gedragen tijdens het sporten. De in-ear hoofdtelefoon is namelijk uitgebreid getest voor een actieve levensstijl. De oordopjes zijn zowel zweet- als weerbestendig, waardoor ze gegarandeerd lang meegaan.

Van muziek luisteren naar bellen
Het is ook eenvoudig om te schakelen tussen telefoongesprekken en muziek. De SoundTrue Ultra is namelijk voorzien van een in-line afstandsbediening met drie knoppen. Daarmee kunt u met één druk op de knop nummers overslaan of een telefonische oproep beantwoorden.

De SoundTrue Ultra hoofdtelefoon is bij Hificorner.nl voor Apple in het lichtgrijs en matzwart verkrijgbaar en voor Android in het grijs.