Denon Audyssey MultEQ Editor app gelanceerd

0
1367
Het kalibreren van uw thuisbioscoop wordt binnenkort nog eenvoudiger met de nieuwe app van Denon. Daarmee kan de setup van het thuisbioscoop systeem worden verbeterd en gepersonaliseerd voor een optimaal geluid. Zo heeft u nog meer controle over de prestaties van het surround sound systeem.

Audyssey technologie
Denon heeft gekozen voor de Audyssey technologie omdat het zowel de grootte, het type als de configuratie van de gebruikte luidsprekers kan detecteren. Daarnaast meet Audyssey de weerklank in de ruimte zodat het geluid geoptimaliseerd wordt. Het maakt volgens Denon niet uit of u nu een 5.1-kanaal setup heeft staan of een Dolby Atmos/DTS:X surround systeem.

Vele mogelijkheden
Nu kunnen AVR-gebruikers nog meer door de nieuwe app. Doordat de configuratie volledig door de gebruiker aan te passen is, kan het geluid precies worden gepersonaliseerd en afgestemd op persoonlijke voorkeuren. Met de app kunt u onder andere de resultaten van de luidspreker detectie inzien om de configuratie te controleren. Ook is het mogelijk om de midrange compositie in of uit te schakelen zodat het geluid helderder klinkt en dialogen beter verstaanbaar worden.

AV-receivers
De Audyssey MultEQ Editor app is beschikbaar voor iPhones, iPads en Android-smartphones en -tablets. Hij is voor €19,99 verkrijgbaar in de Google Play Store. De app kan in combinatie met de volgende modellen Denon AV-receivers worden gebruikt: AVR-X6300H, AVR-X4300H, AVR-X3300W, AVR-X2300W, AVR-X1300W, AVR-S930H, AVR-S730H, AVR-S920W, AVR-S720W. Uiteraard ondersteunen de Denon Netwerk-AV-receivers die in 2017 worden uitgebracht de app ook.