Nieuwe krachtige subwoofers van Polk Audio

0
872
Polk Audio heeft weer twee nieuwe topproducten toegevoegd aan de Home Theater serie, namelijk de subwoofers HTS10 en HTS12. Deze 10 en 12 inch long-throw subwoofers beschikken over Polk´s gepatenteerde Power Porttechnologie en voegen een krachtige en diepe bas toe aan elke home theater installatie.

De Polk Audio HTS subwoofers zijn uitgerust met een dynamische Dynamic Balance 10 inch (HTS10) en een 12 inch (HTS12) driver, gepatenteerde Power Port technologie en een geavanceerde 200 W versus een 400 W Klasse D-versterker. Het resultaat is een overweldigend baseffect waardoor films en muziek nog meer tot leven komen.

Het unieke aan beide subwoofers is het feit dat ze de enige subwoofers zijn met deze Power Port technologie. Polk Audio koos voor deze technologie om de modellen een lager en accurater basgeluid te laten leveren. De Power Port technologie zorgt ervoor dat de luchtstroom uit de luidspreker vloeiend naar de luisteraar wordt gestuurd, waarbij er sprake is van een diepe bas en minimale vervorming.

Michael Greco, Global Brand Director van Polk Audio bevestigt de keuze voor Polk´s PowerPort technologie, waardoor poortruis wordt verminderd, maar de diepte en helderheid van het geluid worden behouden.

Zowel de HTS10 als HTS12 beschikken over geoptimaliseerde drivers. Verder zijn ze compatibel met home theater apparatuur en zijn ze voorzien van connectiviteit via LFE of component ingangen. Hierdoor sluiten de subwoofers uitstekend aan op ieder home theater systeem. Een eenvoudig bedieningspaneel voor onder meer volumeregeling en een 12v-trigger voor het in- en uitschakelen zijn ook aanwezig.

En dan tot slot het uiterlijk van de HTS10 en HTS12. Ze zijn gebouwd met een sterke en akoestische behuizing. Daarnaast zorgt de MF-constructie met extra versteviging voor een levensecht geluid.

Nieuwsgierig geworden? De Polk Audio HTS10 en HTS12 zijn alvast als pre-order te bestellen!