in-ear-headphone-bluetooth
Naast de exotisch ogende HD 820 gesloten over-ear hoofdtelefoon introduceerde Sennheiser een tweede headphone met het CX 6.00BT in-ear model. Deze nieuwe bluetooth hoofdtelefoon speelt in op de volledig draadloze en bewegingsvrije trend uit 2017. Zo beschikt de CX 6.00BT over oordoppen met een uitstekende pasvorm in uw oorkanaal. De kabel achter uw nek verbindt beide earbuds met elkaar. Deze Sennheiser in-ear hoofdtelefoon is compact, licht in gewicht en biedt een comfortabele pasvorm. Ideaal voor gebruik tijdens het sporten of als u onderweg bent. De CX 6.00BT in-ear headphone verschijnt begin januari 2018 en zal €99,00 kosten.

Lichtgewicht vol features
Aangedreven door Sennheiser’s hoogwaardige gepatenteerde luidsprekersysteem, levert de CX 6.00BT helder, gedetailleerd geluid met een verbeterde basrespons. Dankzij Bluetooth 4.2 en Qualcomm® apt-X ™ is het mogelijk om ten volle te genieten van compromisloze draadloze audio prestaties. Ondanks het lichtgewicht design is het CX 6.00BT model voorzien van enkele zwaargewicht functies. Zo is het mogelijk om twee apparaten tegelijkertijd te verbinden, waardoor u bijvoorbeeld kunt schakelen tussen telefoon en computer. Verder beschikt de CX 6.00BT over een geïntegreerde microfoon met cVc ruisonderdrukkings-technologie voor kristalheldere gesprekken. De afstandsbediening heeft drie knoppen waarmee u het volume, muziekkeuze en telefoongesprekken kunt beheren.
in-ear-hoofdtelefoon
Accuduur
De Sennheiser CX 6.00BT in-ear hoofdtelefoon heeft een accuduur van 6 uur en heeft een oplaadtijd van 1.5 uur. Snel opladen kan via USB en levert binnen 10 minuten al gauw 2 uur extra batterijleven op. Wanneer de accu leeg begint te raken krijgt u spraakberichten te horen met informatie over de batterijstatus en resterende luistertijd. Voor de ideale pasvorm wordt de CX 6.00BT standaard geleverd met vier verschillende formaten earbuds.