Sony presenteert nieuwe soundbars

0
954
Sony komt tijdens de CES 2018 met maar liefst drie nieuwe soundbars: de Sony HT-ZF9, Sony HT-XF900 en Sony SF200.
  • Sony HT-ZF9 soundbar

De Sony HT-ZF9 levert een totale onderdompeling in films dankzij het 3.1-kanaals Dolby Atmos/DTS:X met Wifi en Bluetooth technologie. Deze soundbar beschikt over een nieuwe, verticale surround motor. Dit zorgt ervoor dat het geluid uit alle richtingen komt dankzij een optimaal 7.1.2 surround sound. Het maakt niet uit in wat voor soort ruimte u zich bevindt, de drie voorluidsprekers reproduceren “verticaal” geluid en creëren een virtueel surround-geluid dat van overal om u heen lijkt te komen.

Geniet van al uw films in 4K HDR-kwaliteit
Met de nieuwste 4K HDR 18Gbps doorvoer en HDCP 2.2 is de HT-ZF9 gemaakt voor de nieuwste thuisbioscoop formaten en geniet je volop van elke film in 4K HDR kwaliteit. Het is ook mogelijk om een verbinding te maken via bijvoorbeeld HDMI, Wifi of USB connectie zodat u muziek en films kunt luisteren en bekijken vanaf verschillende bronnen.

  • Sony HT-XF900 soundbar

Sony brengt nog een soundbar op de markt welke voorzien is van Dolby Atmos en een Virtual Surround Sound. De Sony HT-XF900 is een 2.1-kanaals Dolby Atmos® / DTS: X soundbar met Vertical Sound Engin. Het is volgens Sony de perfecte aanvulling op de hoogstaande beeldkwaliteit van BRAVIA en is ontworpen om naadloos op de tv te passen.

Hoor geluid uit alle richtingen met maximaal 7.1.2 surround-geluid
Vertical Surround Engine, de nieuwste surround technologie, laat u genieten van de sensatie van Dolby Atmos vanaf deze slanke soundbar. Ook bij deze soundbar wordt ´verticale´ audio gereproduceerd door de twee luidsprekers aan de voorzijde, waardoor het virtuele surround geluid overal vandaan te komen.

  • Sony SF200 soundbar

De Sony SF200 is een 2.1-kanaals compacte en ruimtebesparende soundbar die dankzij de virtuele Surround Sound technologie zorgt voor een surround sound zoals u in de bioscoop ervaart. Hij is gemakkelijk te combineren met een TV en produceert met S-Force PRO Front Surround audio van bioscoopkwaliteit. De SF200 beschikt over diverse USB- en Bluetooth aansluitingen voor het afspelen van muziek.

De SF200 voorziet in een diep basgeluid dankzij de ingebouwde subwoofer. De twee naar voren gerichte speakers zorgen vervolgens voor krachtige, heldere hoge en middentonen.

Dankzij het compacte ontwerp met ingebouwde subwoofer past de SF200 perfect in de woonkamer. Dit maakt de installatie van de SF200 ook nog eens extra eenvoudig. Er zijn immers geen andere boxen of extra kabels nodig. Ook de verbinding met de TV is gemakkelijk. Met HDMI ARC zorgt een enkele kabel voor een verbinding met al uw tv-audio. De bediening van beide gaat met slechts een afstandsbediening.