Uitgelicht: de Yamaha YAS-105 Soundbar

0
1225
Bij een moderne televisie hoort ook een geschikte soundbar waardoor het televisiegeluid aanzienlijk wordt verbeterd. Een populaire soundbar is de Yamaha YAS-105. Het geluid wordt niet alleen verbeterd maar de YAS-105 is ook zeer eenvoudig in gebruik. Hij is namelijk direct op de tv aan te sluiten of op de decoder van uw tv provider, zoals een Horizon Mediabox of KPN Experia Box. De Yamaha YAS-105 is verkrijgbaar in het zwart en in het zilver

Omdat televisies van tegenwoordig zo dun mogelijk worden geproduceerd, zijn ze niet altijd voorzien van een scherpe geluidsweergave. Hier is simpelweg te weinig klankkastruimte voor aanwezig. De YAS-105 van Yamaha verhelpt dit probleem doordat hij bestaat uit dubbele front luidsprekers en twee ingebouwde subwoofers.  Daardoor is de aanschaf van een losse subwoofer overbodig.

Omdat de YAS-105 is uitgerust met een geavanceerde Air Extreme-techniek wordt het surround geluid perfect nagebootst. Bovendien worden dialogen uitgelicht en achtergrondgeluiden verminderd door de handige Clear Voice-functie.

De Yamaha YAS-105 soundbar is verder voorzien van optische en coaxiale ingangen voor audio, een 3,5 mm-ingang voor mobiele apparaten en een Bluetooth verbinding voor het draadloos streamen van muziek. De YAS-105 kan bediend worden middels de meegeleverde afstandsbediening of de app voor Android- en iOS-apparaten.