Aankondiging Monitor Audio

0
1467
Monitor Audio is een Brits Hifi-merk dat zich uitsluitend richt op hoogstaande luidsprekers. Het populaire speakermerk gaat goed samen met verschillende receivers en versterkers en heeft al verscheidene prijzen in de wacht gesleept. Wanneer u voor een luidspreker van Monitor Audio kiest, dan kiest u voor een lichte klank die vaak naar de warme kant neigt, maar toch helder en gedetailleerd is. 

Monitor Audio heeft aangekondigd de garantie op subwoofers van het merk uit te breiden tot vijf jaar. De Monitor Audio subwoofers waren al populair en worden daardoor wellicht nog aantrekkelijker om aan te schaffen. De volgende Monitor Audio subwoofers profiteren van de nieuwe garantie:

Monitor Reference Series MRSW10
Bronze W10
Silver W12
Gold W15
Platinum W215
Radius 380
Radius 390
Apex AW12
Mass W200
WS-10 Wireless Sub
CW8 – Custom Sub
CW10 – Custom Sub
IWA-250 Install Subwoofer