De leukste Sinterklaascadeaus tot 100 euro!

0
1694
Eén van de leukste feestdagen waar we niet aan voorbij willen gaan, is het Sinterklaasfeest op 5 december. Van het zetten van de schoen tot pakjesavond, het geven en krijgen van cadeautjes staat centraal. Van kleine presentjes tot cadeaus in een hogere prijsklasse, voor ieders portemonnee hebben wij geschikte producten beschikbaar. We hebben daarom voor u de leukste cadeautjes  op een rij gezet. Met deze lijst kunt u inspiratie opdoen, voor uzelf of voor een ander.  Tip van de Sint: u kunt ook altijd kiezen voor een cadeaubon van Hificorner.nl!

De leukste cadeaus van 0 tot 25 euro

Brofish Google Cardboard virtual reality bril
Een origineel en zeer betaalbaar (schoen)cadeautje is de Brofish Google Cardboard. Virtual Reality voor een paar euro is namelijk de opzet van de Brofish Cardboard VR Glasses. De Brofish Cardboard VR is een kartonnen doe-het-zelf-kit, waarmee u binnen enkele minuten een Virtual Reality-bril in elkaar zet. Plaats vervolgens een smartphone in de bril en u kunt genieten van de virtuele wereld.

Brofish Selfie Large selfie stick
Maakt uw zoon of dochter altijd en overal selfies? Maak hem of haar dan blij met een Brofish Selfie Large selfie stick. Deze Bluetooth selfie stick maakt het eenvoudig om foto’s en video’s vanuit de hand te maken. Of leg alle avonturen vast door een GoPro, actie- of compactcamera te bevestigen middels een 3,5 mini jack kabel.  

Brofish USB Carcharger Duo Wit/Grijs met 4.4 Ampere
Nooit meer gedoe met maar 1 usb-oplader. Met de Brofish USB Carcharger kunt u namelijk maar liefst twee USB-apparaten tegelijkertijd opladen. Dit doe u via de sigarettenaansteker in de auto. Door de USB carcharger in de sigarettenaansteker te steken, geeft het lampje aan wanneer de autolader is opgeladen.

Brofish USB Wall Charger 4 poorts + 6 poorts combi pack
Heeft u ook altijd een tekort aan oplaadpunten? Laad tot 6 USB apparaten op met deze Wallcharger. De Brofish USB Wall Charger wordt geleverd met 4 verschillende reisadapters zodat hij in bijna elk land kan worden gebruikt. De Wall Charger is bruikbaar als EU-adapter, UK-adapter, US-adapter en AS-adapter en wordt geleverd in de kleuren wit of zwart.

Audio-Technica ATH-C505XP hoofdtelefoon
Wanneer u even genoeg heeft van alle Sinterklaasliedjes, raden wij u aan om uzelf een hoofdtelefoon van Audio-Technica cadeau te doen. De Audio-Technica ATH-C505XP is een stijlvolle, maar toch eenvoudige hoofdtelefoon met een afstandsbediening voor het beantwoorden en beëindigen van gesprekken.

De leukste cadeaus van 25 tot 50 euro

Brofish Sunny Powerbank
Is de batterij van de smartphone van uw echtgenote altijd leeg op het moment dat u haar wilt bellen? Kies dan voor een handige Brofish Sunny Powerbank die oplaadbaar is met zonnepanelen. Laad de smartphone, tablet, camera of andere draagbaar USB-oplaadbaar apparaat op door middel van een Powerbank en zit nooit meer met een lege batterij.

Brofish Removu P1
Indruk op uw vrienden maken met uw filmpjes kan nu met behulp van de Brofish Removu P1. Transformeer uw GoPro in een draagbare Wifi Live Monitor en Remote in één met de Removu P1. Hierdoor ziet u meteen vanaf uw pols welke beelden u vastlegt. Dat is ideaal voor momenten dat u de GoPro niet zelf in de gaten kunt houden, bijvoorbeeld wanneer deze gemonteerd is of zich op een afstand bevindt.

Stereoboomm Wood-box muziekspeler
Wilt u iemand blij maken met een muziekspeler in een hip retro jasje? Kies dan voor de Stereoboomm Wood-box. De Wood-Box is uitgerust met een FM-ontvanger en Bluetooth voor streaming van muziek vanaf een smartphone, tablet of laptop. Verder is de Wood-Box voorzien van een Micro SD, AUX-IN en USB-ingang om muziek af te spelen. De Stereoboomm Wood-Box beschikt over een alarmklok, zodat de multifunctionele speler ook door kan gaan als wekkerradio.

Skullcandy Grind On-Ear hoofdtelefoon
Met een hoofdtelefoon van Skullcandy maakt u zeker indruk. Een Skullcandy on-ear hoofdtelefoon is met de vrolijke kleuren en het hippe design namelijk een echte eye catcher. Behalve een opvallend ontwerp levert de hoofdtelefoon ook een uitstekende geluidskwaliteit. Het krachtige en volle geluid wordt geleverd door de supreme sound technologie. Daarnaast heeft de draadloze Bluetooth technologie een bereik van maar liefst tien meter en de accuduur bedraagt twaalf uur.

Marmitek Invisible Control Black 4
Doe uzelf en uw echtgenote een plezier met de Marmitek Invisible Control. Met de Marmitek Invisible Control kunt u apparaten bedienen die in een afgesloten kast staan. Hierdoor kunt u al u audio- en video-apparatuur uit het zicht plaatsen en toch bedienen. De Invisible Control werkt met HDD-recorders, settop boxen, satelliet decoders en stereo-installaties. Plaats dit component van Marmitek in het zicht van uw afstandsbediening. Plak de IR LED’s op het voorpaneel van uw audio- en video-apparatuur. Vervolgens kunt u via de Invisible Controle de gewenste apparatuur bedienen.

De leukste cadeaus van 50 tot 75 euro

SoundMaster PL-186 platenspeler
De Soundmaster PL-186 is voor velen waarschijnlijk een herkenbare platenspeler. Hij is namelijk voorzien van een echte jaren zeventig look. Mocht u nog een aantal mooie platen uit die tijd hebben bewaard, dan kunt u deze weer tevoorschijn halen. De PL-186 is een multifunctionele platenspeler voor de nostalgische audioliefhebber!

House of Marley Chant Bluetooth speaker
Wanneer u graag een duurzaam cadeau wilt geven, kunt u kiezen voor een House of Marley Chant Bluetooth speaker. De Chant Bluetooth heeft een vermogen van 5 Watt en een frequentiebereik van 90 – 18.000 Hz, het geluid dat uit de relatief kleine speaker komt is groots. Zoals elk product van House of Marley is ook deze speaker opgebouwd uit milieuvriendelijke, duurzame materialen: gerecycled plastic, bamboe, gerecycled aluminium en de door House of Marley samengestelde Rewind mix.

Pioneer SE-MJ741-K hoofdtelefoon
Gek op clubmuziek maar uw huisgenoten niet? Deze hoofdtelefoon is speciaal ontworpen om krachtige beats te kunnen beluisteren. De Pioneer SE-MJ741-K hoofdtelefoon heeft grote drivers van 40 mm met een bereik van 5 Hz tot 28.000 Hz die een dynamische weergave van de beats garanderen. Voor extra comfort is deze dynamische hoofdtelefoon bovendien voorzien van lederen oorkussens.

QED uPlay Plus Bluetooth audio player
Kies voor een uniek kwaliteitsproduct met de QED uPlay Plus. Dit is een hoogwaardige bluetooth audiospeler, die door zijn analoge RCA en digitale optische uitgang op elke Hifi-Stereo of home cinema set kan worden aangesloten. De uPlay plus kan door zijn compacte formaat en een Bluetooth bereik van 10 meter in de buurt van de Hi-Fi installatie geplaatst worden. U kunt uw hele muziekverzameling afspelen vanaf uw laptop, tablet, smartphone, iPod touch of mp3 speler met Bluetooth.

JBL Clip 2 
Met bluetooth speakers bouwt waar en wanneer je maar wilt een feestje en geniet u samen met vrienden of familie van muziek. Een geschikte speaker is de JBL Clip 2. De JBL Clip 2 is een robuuste en zeer compacte Bluetooth-speaker. De Clip 2 is bestand tegen spatwater en dankzij de zogenoemde karabijnhaak kan de speaker vastgeklikt worden aan een tas of een broek. Een nieuwe feature is dat meerdere Clip 2’s aan elkaar gelinkt kunnen worden voor een stereoweergave van het geluid. De speaker is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

De leukste cadeaus van 75 tot 100 euro

Soundmaster PL-580 retro platenspeler
De platenspeler is bezig aan een opvallende comeback. Het Duitse merk Soundmaster komt daarom met de Soundmaster PL-580, een platenspeler met een prachtig retro design. Dankzij het koffermodel is de Soundmaster PL-580 makkelijk mee te nemen, u hoeft dus niet per se thuis te zijn om uw nostalgische platencollectie af te spelen. De ingebouwde speakers (2×3 Watt) zorgen voor een heldere geluidskwaliteit; om te genieten van uw favoriete plaat is het niet nodig om de platenspeler aan te sluiten op een externe versterker. De platenspeler is in meerdere kleuren verkrijgbaar. 

Bowers & Wilkins P3 hoofdtelefoon
Deze lichte Bowers & Wilkins P3 on-ear hoofdtelefoon past perfect op uw hoofd en is opvouwbaar, zodat u hem gemakkelijk in uw jaszak of in de harde beschermhoes kunt bewaren. Dankzij de technologische innovaties wordt geluidsvervorming tot een minimum beperkt. Door het ontwerp van de driver-units produceert de P3 een opmerkelijk natuurlijk en gedetailleerd geluid. De P3 is verkrijgbaar in het wit en in een iets duurdere editie in het zwart.

Boston Acoustics A25 boekenplank speaker
Goede muziek vraagt om goede luidsprekers. De Boston Acoustics A25 uit de A-Serie zijn voorzien van magnetische grilles die in combinatie met de stijlvolle contouren zorgen voor een visueel mooi geheel. Deze veelzijdige boekenplank modellen zijn compact genoeg om op een plank, tafel of voet te plaatsen en kunnen dienst doen als tweekanaals muzieksysteem of onderdeel zijn van een meerkanaals opstelling, eventueel in combinatie met de A 225C center luidspreker. De luidsprekers worden alleen per paar verkocht.

Scansonic PA4600 DAB+ radio
De Scansonic PA4600 is een lichte, draagbare DAB+- en FM-radio. Door het compacte design is de PA4600 overal mee naartoe te nemen. Met de Scansonic PA4600 kunt u overal ongestoord analoge en digitale radiozenders ontvangen. De Scansonic PA4600 is een multifunctioneel apparaat. Voorzien van een digitale en analoge radio-ontvanger, Bluetooth voor audiostreaming en een alarm voor wekkerfuncties kunt u met de PA4600 alle kanten op. Letterlijk, want dankzij het handzame formaat is de PA4600 eenvoudig mee te nemen als u een dagje weggaat.

Marmitek BoomBoom 460
Met de Marmitek BoomBoom 460 tovert u elk paar stereo speakers om tot Bluetooth streamers. Deze versterker is ideaal voor ruimtes waar geen plaats is voor een luidsprekersysteem, maar waar u wel wilt genieten van een hifi geluidskwaliteit. Verbind hem via Bluetooth met een smartphone of tablet. Vervolgens stuurt de versterker muziek via een kabel naar de speakers.