Wist-u-datje: muziekdienst Vevo op de Playstation

0
1345

Niet elke bezitter van een Playstation is bekend met de mogelijkheid van de Vevo-app. Deze video streaming-app van de muziekdienst Vevo is namelijk te downloaden in de PlayStation Store. Midden 2015 werd het al mogelijk om deze app in enkele landen te downloaden, waarbij Nederland als één van de eersten gebruik kon maken van de Vevo-app op de PlayStation consoles.

Voor wie Vevo niet (goed) kent: het biedt de grootste collectie van eersteklas, officiële muziekvideo’s. Met deze dienst kunt u muziek video’s streamen en dus ook de originele video’s bekijken via de PlayStation 3 of 4. De consoleversie van de app brengt een groot voordeel mee, namelijk dat u als gebruiker zelf een filter kunt instellen en kunt sorteren op muziekgenre. Daarnaast is het ook mogelijk om een playlist van uw favoriete nummers samen te stellen en te delen met andere Vevo-apps. Vevo doet u tegelijkertijd muzieksuggesties wanneer u aan het kijken bent naar video’s in HD-kwaliteit.