Uitgelicht: Panasonic TX-50DX730 (plus Cashback actie!)

0
909
Maak kennis met de Panasonic TX-50DX730 en profiteer nog snel van de Cashback actie via Panasonic. De TX-50DX730 biedt de kijker levendige 4K beelden. Hij is voorzien van maar liefst een vier keer hogere beeldresolutie dan een standaard HD tv.


4K
Mede dankzij de 3840 x 2160 beeldresolutie van 4K Ultra HD tv’s zien beelden er ontzettend gedetailleerd uit. De beeldkwaliteit komt nog beter tot zijn recht dankzij de hoge helderheid van de panelen en de krachtige Quad Core Pro engine. Deze zorgen ervoor dat elk detail zichtbaar wordt. 

My Home Screen 2.0
Met het ‘my Home Screen 2.0’ scherm heeft u een snelle toegang tot de content die u op dat moment nodig heeft. Het nieuwe startscherm is gebaseerd op Firefox OS en maakt het eenvoudig om de inhoud die u wilt zien met enkele stappen te openen.

HDR
Met HDR-materiaal (High Dynamic Range) dat u bekijkt op HDR compatibele tv’s ontstaat er een beeldkwaliteit die nauw overeenkomt met de manier waarop uw ogen de echte wereld waarnemen. Het diepste zwart wordt gecombineerd met zeer scherpe details om het beste weergave van de werkelijkheid te tonen.

Breed kleurenspectrum
Met behulp van de speciale Wide Colour Spectrum technologie wordt er een breder kleurenpalet gereproduceerd. Wide Colour Spectrum tv’s zoals de TX-50DX730 bieden een subtieler, natuurlijk getint kleurenpalet dat, in tegenstelling tot de meeste LCD tv’s, waarheidsgetrouw overkomt.

Quattro Tuner
Op vier verschillende manier tv ontvangen wordt werkelijkheid dankzij de Quattro Tuner. Met de innovatieve ingebouwde ontvangers geniet u naast digitale tv ook van satelliet, kabel en TV>IP-inhoud.

‘Switch design’
De TX-50DX730 is zo ontworpen dat het uiterlijk van de tv aan te passen is aan verschillende interieurstijlen en persoonlijke voorkeuren.  Het voetstuk is namelijk verstelbaar.

Cashback Actie
Wanneer u een Panasonic TX-50DX730 aanschaft dan profiteert u tot en met 15 januari 2017 nog van een aantrekkelijke Cashback actie. Deze actie geldt ook voor een selectie van andere Panasonic 4K HDR tv’s. Afhankelijk van het type tv ontvangt u tot wel 350 euro cashback via Panasonic. Klik hier voor een overzicht van alle Panasonic 4K HDR tv’s.