Gouden combinatie: de Bluesound Pulse soundbar + subwoofer

0
2239
De Pulse soundbar en subwoofer van Bluesound zijn een gouden combinatie. De soundbar vult de ruimte met hoogstaand hifi-geluid, wat wordt versterkt door de subwoofer. Ondanks het compacte formaat van de soundbar levert hij een realistische weergave van 24bits/192KHZ hoge resolutie audio, of u nu naar muziek luistert of TV kijkt. De soundbar is voorzien van het populaire Bluesound systeem.

Volgens de fabrikant levert de Pulse soundbar een volledig vernieuwde ervaring als het gaat om levendig geluid tot in ieder detail. Een ding dat zeker is, is dat het de eerste multi-room, high-res soundbar is. Hij is voorzien van een kristalheldere, 24-bits resolutie en een audiofiele basrespons en past perfect onder uw HD tv.

Als de eerste hifi-soundbar verhoogt de soundbar elk detail, ongeacht of u naar muziek luistert of naar een film kijkt. Handig en gebruiksvriendelijk is ook het feit dat de Pulse soundbar zichzelf tegelijkertijd met de televisie kan in- en uitschakelen.

Al deze eigenschappen gaan gepaard met een audiosysteem dat over een totaal vermogen van 120 watt beschikt en zes DirectDigital versterkers die samen acht luidsprekers aansturen. Deze luidsprekers zijn omhuld door een aluminium behuizing, wat een vol en dynamisch geluid oplevert. De versterkers en luidsprekers worden op hun beurt weer aangestuurd door een krachtige multi-core processor.

Met deze Bluesound Pulse soundbar hoeft u zich geen zorgen meer te maken over eventuele beperkingen wat betreft het luisteren van uw favoriete tracks. De selecteerbare modi, bijvoorbeeld een muziek- en bioscoopmodus, maken van de soundbar een veelzijdig product.

Dankzij BluOS is het mogelijk om de soundbar opdrachten te geven. Intuïtief en efficiënt, de BluOS app maakt het navigeren door uw muziekbibliotheek eenvoudig. Daarnaast is het mogelijk om met de app de Pulse soundbar te bedienen. Het multi-room besturingssysteem beschikt over een uitstekende bestandscompatibiliteit, waaronder Master Quality Authenticated (MQA). De Pulse soundbar is de eerste soundbar ter wereld die dit formaat ondersteunt.

MQA is een audioformaat dat muziek in studiokwaliteit afspeelt. Het is daarom logisch dat Bluesound met dit formaat samenwerkt. Bluesound richt zich namelijk op hoge resolutie audio en is een volledig draadloos muzieksysteem, waarmee u alles uit moderne streamingdiensten kunt halen. Dit zal niet ten koste gaan van de geluidskwaliteit.

Net zoals de speakers van Bluesound zijn de soundbar en subwoofer nu ook voorzien van ondersteuning voor MQA-muziek. Het multiroom audiosysteem Bluesound breidt daarmee zijn focus op high res audio uit.  Bovendien is het systeem uit te breiden met andere Bluesound-componenten, zodat muziek in meerdere ruimtes kan worden afgespeeld.

Met een diepe bas levert de Pulse soundbar meer dan genoeg kracht om ook de wat zwaardere tracks goed weer te geven. Echter, wanneer u een nog betere en voelbare bas wilt hebben, dan is het een goed idee om de Pulse Sub aan te schaffen; hij voegt nog meer kracht toe aan uw home theater systeem.

De Pulse Sub is een compacte en draadloze subwoofer. Als aanvulling op de Pulse Soundbar zorgt de Sub voor een extra bas. Beide componenten zijn voorzien van een draadloze signaaloverdracht. Wat verder opvalt aan de Bluesound Pulse Sub is het compacte ontwerp: dankzij het platte design is de Sub makkelijk onder de bank te leggen of op te hangen. De Sub komt samen met een ophangsysteem. Ook worden voetjes en een luidsprekerdoek meegeleverd.

Met de Pulse Sub heeft Bluesound de subwoofer opnieuw geïmplementeerd. Waar de meeste subwoofers zo groot zijn dat ze niet goed passen in een woonkamer, is dat bij de Pulse Sub dus niet het geval. 

Bij Hificorner.nl kunt u zowel de Bluesound Pulse soundbar als Pulse Sub los kopen, of voordelig als bundel.