Bose maakt het verschil tussen goede en geweldige producten met een aantal nieuwe releases

0
1542
Bose heeft de afgelopen weken een aantal interessante producten uitgebracht. De filosofie van het merk is dat het verschil tussen een goed en een geweldig product hem zit in de details. Zo zijn de nieuwe Bose Quietcomfort 35 MKII oorkussens van synthetisch proteïne leer gemaakt en bevatten ze een siliconen laagje voor passieve ruisvermindering. Van hoodtelefoon, muzieksysteem tot speaker, de nieuwste releases vragen om een toelichting in dit blog.

Bose Quietcomfort 35 MKII
Te beginnen met de Bose Quietcomfort 35 MKII. Deze vernieuwde versie van de Quietcomfort 35 is voorzien van een wereldklasse noise cancellation technologie en ingebouwde Google Assistant. Met deze hoofdtelefoon speelt u uw favoriete muziek af en beheert u uw dagelijkse taken. Zelfs zonder assistentie vormt de Bose Quietcomfort 35 MKII een echte upgrade van de luisterervaring dankzij de beste noise cancelling. 

Ten opzichte van de Bose Quietcomfort 35 zijn er een aantal significante verbeteringen doorgevoerd. Ten eerste is dat een nieuwe feature van de Noise Cancelling technologie. Er zijn namelijk drie preset niveaus toegevoegd die perfect aansluiten op uw huidige omgeving. Met de Noise Cancelling technologie schakelt u met een simpele handeling omgevingsgeluiden uit doordat deze techniek geluiden meet en vergelijkt uit de directe omgeving. Vervolgens wordt hierop gereageerd met een tegenovergesteld signaal.

Een andere upgrade is de toegevoegde Action Button met Google Assistant functionaliteit. Met deze Action Button kunt u op ieder gewenst moment een gesprek beginnen met uw persoonlijke Google Assistant. Tot slot is de Bose Quietcomfort 35 MKII voorzien van een betere bouw en is hij vervaardigd uit duurzame materialen die stootbestendig zijn. Hierdoor kunt u de Bose hoofdtelefoon overal mee naartoe nemen.

De Bose hoofdtelefoon heeft een accuduur van ruim 20 uur zodat u urenlang verzekerd bent van het ultieme luisterplezier. En mocht de batterij toch uiteindelijk leeg zijn, dan is er ook een meegeleverde audiokabel beschikbaar. Overtuigd? Bestel de Bose Quietcomfort 35 MKII vandaag dan nog hier in het zwart of zilver.

Bose SoundTouch IV
En dan het Bose SoundTouch IV muzieksysteem, alweer de vierde generatie uit de succesvolle SoundTouch series van Bose. Dit compacte systeem levert een (draadloos) levensecht en kamervullend Wave-geluid – en dat allemaal met een gebruiksvriendelijk systeem in een modern jasje.

Dankzij de gepatenteerde WaveGuide luidsprekertechnologie ontstaat er een volle en rijke geluidsweergave. Verbind uw externe USB-opslagapparaat of NAS via de USB-aansluiting om digitale bestanden af te spelen op de SoundTouch IV. Heeft u liever een moment voor uzelf? Sluit dan de hoofdtelefoon aan via de hoofdtelefoonaansluiting.

Naast flexibiliteit in afspeelmogelijkheden is het alles-in-een muzieksysteem voorzien van een aantal coole features waardoor de Bose SoundTouch IV eenvoudig te bedienen is. Zo duurt het installatieproces slechts enkele minuten. Met een aantal stappen kunt u al uw wensen en voorkeuren instellen. Hij past met een afmeting van 142 x 368 x 221 millimeter in ieder interieur.

Via de Bose SoundTouch app voor Android en Apple apparaten is het mogelijk om meerdere Bose speakers te beheren. Creëer presets, beheer al uw streamingdiensten en geef elke kamer een eigen sfeer. Aan de voorzijde bevindt zich een display met een riant formaat waarop alle data van uw muziek wordt weergegeven. Het scherm beschikt over een instelbare helderheid en een automatische dimfunctie. De Bose SoundTouch IV heeft een modern design en bestaat uit aluminium elementen. Bovendien kunt u kiezen uit drie verschillende afwerkingen, want de SoundTouch IV is hier verkrijgbaar in antarctisch wit, platinum zilver en espresso zwart.

Bose SoundLink Micro
Naast een hoofdtelefoon en een compleet audiosysteem introduceerde Bose recentelijk ook een speaker, namelijk de Bose SoundLink Micro. Of u nu aan de wandel bent, aan het koken of aan het niksen, deze speaker is overal mee naartoe te nemen. Ieder detail van de SoundLink Micro, van de speciaal ontworpen transducer tot de siliconen passieve radiatoren, is ontworpen om een speaker te creëren met het beste geluid in zijn klasse.

Dankzij de scheurbestendige, siliconen bevestigingsband kunt u de SoundLink Micro overal mee naartoe nemen. Bevestig de speaker bijvoorbeeld aan uw fiets of bagage. Of u de band nu voor de eerste keer of duizendste keer vastmaakt, hij blijft gegarandeerd zitten waar hij zit.

De Bose SoundLink Micro levert een ongeëvenaarde geluidskwaliteit vanuit een compact formaat. Daarnaast is de SoundLink Micro ook robuust en waterdicht. Waar vele speakers er waterdicht uit lijken te zien, maar dat aan de binnenkant niet zijn staat de Bose SoundLink Micro ook aan de binnenzijde zijn mannetje. Bose heeft materialen gebruikt zoals siliconen waardoor de binnenkant zelfs de IPX7-classificatie overtreft. Verder gaat de Bose Soundlink Micro zes uur mee. Dit is wellicht iets minder dan andere accu´s gemiddeld meegaan, maar de accu van deze speaker produceert veel meer bas.

Een andere handigheidje is de speakerphone. Waar voorheen het misschien zo was dat een beller u niet kon verstaan en andersom ook niet, is dat met de SoundLink Micro verleden tijd. Hiermee kunt u namelijk oproepen beantwoorden via de speaker, zodat woorden duidelijk te horen en niet meer zo gedempt zijn. Waar u de telefoon ook niet langer voor nodig heeft is een opdracht in te spreken voor Siri of Google Assistant. Ook daarvoor kunt u voortaan de multifunctionele knop indrukken op de speaker om een opdracht in te spreken. Gesproken instructies helpen vervolgens bij de koppeling via Bluetooth. Er zijn maximaal twee apparaten te koppelen en de SoundLink Micro onthoudt de acht meest recente gebruikte apparaten. Bestel de SoundLink Micro hier in de kleuren zwart, blauw of oranje

Bose SoundSport Free
En dan tot slot de Bose SoundSport Free hoofdtelefoon. Als het gaat om de technologie die is toegepast in deze draadloze hoofdtelefoon, heeft Bose zich gericht op elk klein detail. Het resultaat is een hoofdtelefoon die een consistente kwaliteit levert. De oordopjes zijn zo ontworpen dat ze goed op hun plaats blijven zitten en comfortabel aanvoelen en zijn daardoor de perfecte oordoppen voor sportief gebruik. Maar ook in het dagelijks gebruik ervaart u de heldere en krachtige audioweergave van deze compacte in-ears die over bluetooth functionaliteit beschikken.

Deze hoofdtelefoon biedt een optimale combinatie van comfort en stabiliteit. Dit is te danken aan de StayHear+ Sport oortips die ervoor zorgen dat de oorstukken een stevige en stabiele pasvorm bieden. Doordat ze niet uit het oor kunnen vallen, kan de sportieve gebruiker zich volledig richten op bijvoorbeeld een intensieve sportsessie. De stugge en duurzame SoundSport Free in-ears beschikken over een IPX4-certificering en zijn daardoor zweet- en vochtbestendig in en rondom de oren.

Water en een hoofdtelefoon gaan meestal niet goed samen, maar in het geval van de Bose SoundSport Free is er gebruikgemaakt van een waterafstotend gaas in de open poorten. Hierdoor blijven de oordoppen droog en volledig functioneel. Kortom, de Bose SoundSport Free is daardoor bestendig tegen zweet en regen zodat er geen excuus meer kan zijn om een training over te slaan.

Na een enkele keer opladen spelen de oordopjes vervolgens vijf uur lang af. Dit is lang genoeg voor een training van een aantal uren. Het meegeleverde oplaadstation is eveneens compact en houd de oorstukken op zijn plek dankzij magneten.

Een leuke gadget is de mogelijkheid om, mocht u de oordoppen verliezen, deze te lokaliseren. De ‘Find My Buds’ optie onthoudt de locatie waar de SoundSport Free voor het laatst is uitgeschakeld. Nieuwsgierig geworden? Bestel de Bose SoundSport Free hier.