Gezien op de IFA 2017 in Berlijn: de Onkyo TX-8220

0
1561
Tijdens de IFA 2017 in Berlijn presenteerde Onkyo een nieuwe stereo receiver. Deze universele Onkyo TX-8220 ontvanger voldoet aan alle essentiële zaken die nodig zijn voor de beste analoge versterking. De TX-8820 is voorzien van diverse digitale audio-ingangen voor een tv- en DVD-speler aansluiting, samen met vier analoge ingangsniveaus voor bijvoorbeeld een CD-speler. Maar dat is nog niet alles. De TX-8220 beschikt namelijk ook over een MM phono-ingang voor een aansluiting  met een platenspeler, DAB+- en FM tuners en ingebouwde Bluetooth technologie.

Bluetooth
Dankzij de draadloze Bluetooth 4.1 technologie van de Onkyo TX-8220 is het mogelijk om audio vanaf uw smartphone, tablet et cetera te streamen. Daarnaast zorgt de Auto Connect functie ervoor dat het afspelen van uw favoriete muziek veel sneller gaat dan voorheen, met een verbeterde stabiliteit waardoor verlies in geluidskwaliteit wordt verminderd.

Diverse ingangen
De TX-8220 is zonder twijfel geschikt voor muziek- en filmliefhebbers die authentiek Hifi geluid zoeken. De receiver is namelijk uitgerust met ingangen om een breed scala aan spelers te verbinden. Gebruik bijvoorbeeld de high res audio-ready digitale audio-ingangen om TV of PC-audio door te leiden naar uw luidsprekers, de line-level ingangen voor een CD-speler of DAC, of kies voor de MM phono-ingang voor uw platenspeler.

High current-low impedance ontwerp
Met name film soundtracks hebben vaak meerdere korte impedantie pieken. Dit kan ervoor zorgen dat de geluidskwaliteit hieronder lijdt. Daarom maakt Onkyo´s high-current low-impedance WRAT-ontwerp gebruik van een massieve transformator om de luidsprekers accuraat te laten spelen, zelfs onder ´zware´ omstandigheden.

FM / AM Tuner met 40 Memory Presets
Scan, geef ze een naam en bewaar 40 FM- en AM-radiostations voor elk moment dat u naar muziek wilt luisteren. Op deze manier is het eenvoudig om een grote verscheidenheid aan programmering naar uw luisterruimte te brengen.

A/B-luidspreker posities voor meerdere ruimtes
De TX-8220 beschikt over twee sets waarmee twee luidsprekers kunnen worden aangesloten. De receiver is zo ontworpen dat er een enkel paar luidsprekers van 4-16 Ohm of twee paren van 8-16 Ohm luidsprekers kunnen worden aangesloten. Zo kunt u dezelfde geluidsbron tegelijkertijd in twee ruimten afspelen of tussen twee sets schakelen.

De TX-8220 zal zeer binnenkort beschikbaar zijn bij Hificorner.nl, u leest dit dan als eerste hier.