Het najaar staat altijd in het teken van veel nieuwe releases op het gebied van high-end audio/video & Hi-fi. Zo kondigde wereldberoemde merken als Bose en Bowers & Wilkins een nieuwe generatie noise-cancelling headphones aan met de QuietComfort 35 MK2 en innovatieve PX-over ear hoofdtelefoon. Denon bracht onlangs twee nieuwe high-end AV-receivers op de markt met de AVR-X6400H en AVR-X4400H. Daar bleef het overigens niet bij, aangezien afgelopen week de drie Denon Envaya bluetooth speakers in de verkoop gingen. Bovendien is er met de langverwachte komst van de Marantz SR8012 surround receiver een nieuw vlaggenschip aan de horizon verschenen. Maar er is meer… veel meer!

Opvallende designs
De geluid- en beeldkwaliteit van producten telt vaak het zwaarste mee in onze keuze. Ons assortiment bestaat uit een ruim aantal producten die niet alleen fantastisch klinken, maar ook nog eens over een stoer en elegant design beschikken. Zo werd het lange wachten van high-end audio liefhebbers rijkelijk beloond met de release van Focal’s kleurrijke Kanta 2 luidsprekers en open-circumaurale Clear hoofdtelefoon. KEF en industrieel ontwerper Marcel Wanders werkten samen aan het prachtige design van de special Nocturne edition KEF LS50 Wireless én natuurlijk de splinternieuwe Bowers & Wilkins 700-series.

O ja, hadden we al benoemd dat Samsung is gestart met de verkoop van hun opmerkelijke 43-inch Frame TV? Een model om in te lijsten! En nu we het toch over opmerkelijke televisies hebben, ook LG liet van zich horen afgelopen maand met de 75SJ955V 4K Super Ultra HD TV van maar liefst 75-inch (!).

Gadgets & Updates
Daarnaast werden er ook een aantal firmware updates aangekondigd, waaronder de toevoeging van de Technicolor beeldmodus voor diverse LG TV’s. Onkyo & Pioneer kondigde eveneens een firmware update aan met FlareConnect, een overkoepelend multiroomsysteem voor speakers en AV-componenten van beide merken. Apple en Samsung strijden om de eer met de release van de iPhone X en Samsung Galaxy Note 8. Is er nog meer opmerkelijk nieuws? Ja zeker! Want hoewel hardware fabrikant Razer bekend staat om hun top-notch gaming gear met super coole programmeerbare verlichting, bracht het merk begin november hun allereerste smartphone op de markt. What’s next?

Games
Tussen al het hi-fi hardware geweld door biedt de virtuele wereld van videogames ons ook genoeg nieuwe content om de koude en donkere maanden mee door te komen. Want onze Top 5 Beste Game TV’s zijn natuurlijk gemaakt om op te gamen! Wil je meer weten over de veelbelovende games van dit najaar? Lees dan snel verder!
videogame sony playstation 4