Polk Audio is een allround hifi-merk uit de Verenigde Staten dat hoge ogen gooit met zijn speakers. Deze beschikken over een hoge dynamiek en veel bas. Het merk focust zich met zijn nieuwste producten niet alleen op speakers, maar ook op een nieuwe soundbar: de MagniFi Max SR.

De MagniFi Max SR bestaat uit een MagniFi Max soundbar, een draadloze subwoofer en twee draadloze SR1 surround speakers. Samen vormen ze een ultiem home theater soundbar systeem dat met elke TV werkt. U bent met deze set verzekerd van een kamervullend en meeslepend multidimensionaal geluid dankzij 5.1 Dolby Digital, DTS en de exclusieve surround technologie. Daarnaast zorgt Voice Adjust ervoor dat het stemgeluid zodanig aangepast kan worden dat elke dialoog tot in elke ademhaling te volgen is.  Maar er is nog meer. Ook is het mogelijk om muziek te streamen vanaf uw favoriete apps via Wifi, kunt u verbinding maken met een Google Home speaker of de muziek bedienen met spraakopdrachten via Google Assistant.

Kijkt u graag naar films of tv-programma´s in de beste audiokwaliteit? De MagniFi Max SR zorgt daarvoor. Het systeem is namelijk geoptimaliseerd voor film(muziek) en programma´s zoals sportuitzendingen. Volgens Polk Audio levert de set een audio ervaring die veel verder gaat dan die van conventionele soundbars. Het is ook mogelijk om met één druk op de knop de EQ-instellingen voor films, muziek en sport vooraf in te stellen.

Hiermee optimaliseert u de soundbar en subwoofer om ervoor te zorgen dat u de helderste dialoog, het beste surround-geluid en de diepste bas krijgt voor de beste audio- en home theatre-ervaring. Zelfs aan de nachtbrakers onder ons is gedacht met de nachtmodus. Deze modus verlaagt de bassen, verhoogt de stemaanpassing en levert een duidelijke dialoog zonder het hoofdvolume te verhogen. Zo zijn de buren ook gegarandeerd van een goede nachtrust. 

De Polk Smart Remote technologie zorgt ervoor dat de MagniFi Max SR  ook via de afstandsbediening van de televisie werkt. Installeren is eenvoudig dankzij de meegeleverde HMI (4K-compatibel) en optische kabels. En wilt u de soundbar niet neerzetten maar aan de wand hebben hangen? Dan is dat mogelijk met het unieke systeem voor wandmontage.

De MagniFi Max SR is als compleet systeem hier te verkrijgen. Wilt u liever alleen de MagniFi Max soundbar? Die kunt u hier bestellen. Ook de SR1 speakers zijn apart verkrijgbaar.