De Pioneer XDP-02U-L digitale muziekspeler: betaalbare hi-res audio

0
1847
De Pioneer XDP-02U is ontworpen met het gebruiksgemak in het achterhoofd. Het concept van een ´ronde pasvorm´ en het compacte formaat zorgen ervoor dat de digitale muziekspeler prettig in de hand ligt. De ronde zijkanten van de muziekspeler maken dat hij goed in uw broekzak past. De drie kleuren marineblauw, roze en wit passen bij bepaalde Pioneer in-ear hoofdtelefoons en voegen een vleugje persoonlijkheid toe. Met 528 GB aan uitgebreide opslag, Wi-Fi, Bluetooth, een analoge uitgang en digitale uitvoer via USB/OTG, groeit de mogelijkheid om muziek te delen buiten uw hoofdtelefoon. De Hi-bit 32-modus verbetert daarnaast de gecomprimeerde luisterkwaliteit.

Ondersteuning voor alle audiobronnen
Met de XDP-02U kunt u muziek streamen van een hoge kwaliteit via Wifi, hi-res muziek downloaden en genieten van afspeelmogelijkheden op DSD 5,6 MHz en 192 kHz/32-bits FLAC/WAV. De Hi-bit 32-modus biedt gecomprimeerd luistergenot op hoge kwaliteit.

Intuïtief ontwerp
Dankzij de compacte afmeting van de XDP-02U past de speler gemakkelijk in uw hand. Bedienen gaat gemakkelijk met een duim op het touchpanel en door de knoppen aan de zijkant van het apparaat te gebruiken. Op het startscherm is het eenvoudig om de volgorde van voorkeuren in stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld afspeellijsten maken en bewerken, alle nummers uit een map afspelen en navigeren door streamingservices. Dankzij de index weergave en schuifbalken kunt u snel en makkelijk door grote hoeveelheden muziek navigeren.

Premium geluid
Het premium ontwerp uit zich ook in de kwalitatief hoge geluidsweergave.De XDP-02U is voorzien van twee ESS SABRE ES9018C2M DAC’s en twee krachtige SABRE ESS9601K-versterkers. Elk symmetrisch linker- en rechterkanaal wordt gevoed door aparte, aangepaste condensatoren. De versterkers zijn krachtig genoeg om in de hoofdtelefoon en weerstand van 600 ohm te bereiken.

Aparte printplaten
Audiocircuits en het verwerkingssysteem bevinden zich op aparte platen. Hierdoor blijft de de geluidsinterferentie beperkt. Daarnaast zijn ook de batterij en voeding geïsoleerd. Door gebruik te maken van aangepaste, handmatig geselecteerde onderdelen gebruikt, zoals condensatoren met hoge audiokwaliteit, is de audioreproductie uiteindelijk zo helder mogelijk.

Bluetooth
Wilt u de Pioneer XDP-02U verbinden met bijvoorbeeld een compatibele draadloze hoofdtelefoon of een ander ondersteunend apparaat, dan kan dat via draadloze Bluetooth technologie.

Gebruiksvriendelijke bediening
De XDP-02U is gemakkelijk te bedienen met een smartphone. Met de gratis Pioneer-app DuoRemote verbindt u uw smartphone via Bluetooth met de muziekspeler. Vervolgens kunt u uw smartphone gebruiken om het volume aan te passen, nummers af te spelen, te pauzeren en nog veel meer. Met de app kunt u ook makkelijk een Wi-Fi-wachtwoord instellen dat ondersteuning biedt voor meerdere talen. 

Zowel de blauwe, roze als witte Pioneer XDP-02U zijn bij ons te bestellen!