Bowers & Wilkins 600 serie subwoofers: voor de juiste diepte van al uw (film)muziek

0
528
De subwoofer is een echte toevoeging voor de laagste bastonen van al uw muziek. Deze losstaande kast zorgt ervoor dat de actie in films nog beter overkomt door de uitstekende basfrequentie. Maar ook als u wilt genieten van een concert in surround sound, dan is de aanschaf van een subwoofer een echte aanrader. Doordat veel concerten maar ook films zijn opgenomen met surround geluid, is er daardoor ruimte voor de basfrequentie. De Bowers & Wilkins 600 Serie bestaat onder andere uit drie subwoofers die die dreunende bas, drumslagen en special effects kunnen meegeven aan al uw favoriete muziek en films.

Bowers & Wilkins ASW608
Te beginnen met de Bowers & Wilkins ASW608. Deze subwoofer is de meest compacte uit de 600 serie. Voor een groots geluid in een kleinere ruimte is deze ASW608 een hele goede aanvulling. Hij beschikt over een langeslag woofer van 200 millimeter en kan daardoor grote hoeveelheden lucht verplaatsen. Dat is nodig voor een hoogwaardige basweergave. Daarnaast zorgt de high-end 200 Watt klasse D versterker voor de nodige koeling van de compacte kast. De membraan  van de ASW608 bestaat uit een robuuste maar toch fijn afgestemde mix van papier, Kevlar fiber en hars. Dit zorgt voor de benodigde stugheid die nodig is om de kracht van de spreekspoel en de druk in de behuizing te weerstaan.

Bowers & Wilkins ASW610
En dan de middelste van de subwoofers uit de 600 serie: de Bowers & Wilkins ASW610. Deze subwoofer kunt u zien als een fraai compromis tussen de bovengenoemde, bescheiden ASW608 en de nog te bespreken ASW610XP met een enorm vermogen. Hij is dankzij zijn kracht en controle de ideale aanvulling voor de veeleisende film- en muziekliefhebber.  De Bowers & Wilkins SW610 is voorzien van een 250 millimeter langeslag woofer. Bovendien zorgt de high-end 200 Watt klasse D versterker voor het vermogen, onder elke omstandigheid. Tot slot zorgt de solide behuizing voor een minimalisering van de vervorming. De bas precisie en daarmee het luistergenot worden zo gemaximaliseerd.

Bowers & Wilkins ASW610XP
We noemden hem al even, de Bowers & Wilkins ASW610XP. Deze krachtige subwoofer is er een met de meeste power uit de 600 Serie. Hiermee haalt u een krachtige, strakke en toch subtiele sub in huis met een indrukwekkende laagweergave. De 500 Watt versterker en 250 millimeter langeslag driver van de unit zorgen voor een indrukwekkend vermogen. Verder is de ASW610XP voorzien van een high fidelity klasse D versterker voor het koelen van de kast.