De Samsung HW-N650 soundbar en SWA-8500S speaker kit: ideale combinatie met de nieuwste Samsung tv’s!

0
2149
Wanneer u een nieuwe tv wilt aanschaffen of al heeft aangeschaft, is het belangrijk dat u niet alleen naar de beeldkwaliteit kijkt, maar ook oor heeft voor het geluid. Uw favoriete films en programma’s spatten namelijk nog meer van het scherm af wanneer het geluid in kwaliteit niet onderdoet voor het beeld. Vaak is de geluidsweergave van een tv niet voldoende en is het verstandig om uit te kijken naar elementen die het geluid kunnen verbeteren. We hebben daarom een soundbar en rear speaker kit van Samsung voor u uitgekozen die de ideale combinatie kunnen vormen met bijvoorbeeld de nieuwste Samsung QLED televisies.

Samsung HW-N650 soundbar
De Samsung HW-N650 soundbar en subwoofer zorgen ervoor dat al uw entertainment tot leven komt, waarbij de soundbar elke hoek van de ruimte vult met een vol en dynamisch geluid. Dankzij de Samsung Acoustics Beam technologie die wordt toegepast, lijkt het geluid direct van het scherm te komen. Dit is natuurlijk perfect voor het kijken naar films maar ook voor het spelen van games. Sluit bijvoorbeeld uw spelcomputer aan en stel het geluid van een game af met de audio-instellingen van de HW-N650 soundbar.

Wanneer u een film kijkt is het belangrijk dat elke dialoog te volgen is. Daarom zorgt het ‘dedicated’ middenkanaal van de Samsung HW-N650 soundbar voor kristalheldere dialogen. Het resultaat is een uitstekend geluid en een goede aanvulling op uw home-entertainmentsysteem. Verder wilt u natuurlijk helemaal opgaan in een film. Ook daar heeft Samsung aan gedacht door middel van de Surround Sound Expansion. Deze techniek zorgt voor een gelijkmatig verdeeld surround geluid van een hoge kwaliteit.

De krachtige bas die de soundbar met de subwoofer weergeeft wordt niet in de weg gezeten door kabels. De meegeleverde draadloze subwoofer kan namelijk overal in de ruimte worden geplaatst voor de diepere en lage tonen.

Samsung SWA-8500S draadloze speaker kit
Kies behalve voor een soundbar ook voor de Samsung SWA-8500S draadloze speaker kit. Met deze handige kit kunt u uw soundbar uitbreiden met 80 watt achterspeakers en zorgen voor een draadloze verbinding met de soundbar. De kit biedt een uitstekende draadloze connectiviteit met verschillende soundbar modellen voor een beter en dynamischer surround geluid.