Volg de Tour de France 2018 op de nieuwste Sony AF8 OLED televisie!

0
999
Volg de Tour de France van dit jaar in OLED kwaliteit! Dat kan bijvoorbeeld met de nieuwste Sony OLED tv. Sony heeft namelijk een nieuwe OLED tv in twee formaten op de markt gebracht: de Sony KD-55AF8 en de Sony KD-65AF8. Hiermee haalt u een geweldig groot kijkplezier in huis dankzij Dolby Vision, Acoustic Surface en een hoge contrastverhouding met diepe zwarttinten.

OLED technologieën
Met de Sony AF8 televisie beleeft u een compleet nieuwe wereld wat betreft uw favoriete content. De Sony AF8 tv is namelijk het nieuwste op het gebied van OLED-schermen, processors en geluidstechnologie. Deze combinatie levert een adembenemend 4K HDR tv-entertainment op. Beelden komen tot leven dankzij diep zwarte en natuurlijke kleuren.

X1 Extreme processor
De Sony AF8 voorzien van een X1 Extreme processor, welke de ruim 8 miljoen zelfverlichtende pixels apart van elkaar reguleert en zorgt voor een krachtige, realtime beeldverwerking. Dankzij het individueel oplichten van elke pixel worden details nauwkeuriger weergegeven en ontstaat er meer kleur en schaduw in elke scene. Bovendien is de OLED zo ontworpen dat ingebrande beelden worden voorkomen. De X1 processor detecteert namelijk statische beelden en verschuift de pixels om inbranding en nabeelden te voorkomen. Het resultaat zijn opgeschaalde beelden die een 4K HDR kwaliteit benaderen.

Backlight Master Drive
De Backlight Master Driver technologie biedt een ongeëvenaard contrast dankzij een dynamisch bereik. Een diep zwart en helder wit is het resultaat en dit is ook te danken aan bovengenoemde 4K HDR Processor X1 Extreme. De unieke Backlight Master Driver bevat ledlampjes die zeer nauwkeurig zijn geplaatst.

Gebalanceerd surround geluid
In tegenstelling tot bij de meeste tv-speakers, komt het geluid bij het AF8 model vanaf het volledige scherm. Hierdoor kunt u volledig opgaan in een nieuwe entertainment ervaring en zijn zowel het geluid als het beeld goed in balans. Een film kijken is nog nooit zo leuk geweest dankzij de toegepaste Acoustic Surface technologie. Hierdoor spat het geluid als het ware van het scherm af. Er bevinden zich twee innovatieve bedieningselementen achter de tv welke zachtjes trillen. Zodoende wordt er geluid gecreëerd dat met de film meebeweegt, zodat de dialogen en special effects het beste overkomen.

Ook heeft Sony gekozen voor ClearAudio+. Dit pakket aan audio technologieën regelt automatisch het tv-geluid. Het surround geluid wordt gecreëerd dankzij de S-Force Front Surround PRO. Met slechts twee voorste speakers wordt een driedimensionaal  geluidsveld gegenereerd.

Levensechte kleuren met het Triluminos display, 4K HDR en Dolby Vision
Het Triluminos display van de AF8 OLED zorgt voor een optimale weergave van de kleuren die een televisie altijd lastig vindt, namelijk rood-, groen- en blauwtinten. Verder is de televisie compatibel met verschillende HDR-indelingen, zoals HDR10, Hybrid Log-Gamma en Dolby Vision. Super Bit Mapping 4K HDR zorgt voor een vloeiend, levensecht beeld in 4K, zonder het probleem van kleurlijnen dat andere tv’s vaak hebben. En dankzij Dolby Vision hoeft u de deur niet meer uit voor een echte bioscoopervaring.

Android TV
Verder is het model voorzien van Android TV. Hiermee krijgt u snel toegang tot apps, films en diverse tv-programma’s.  Wat ook handig is, is dat Android TV is voorzien van stemherkenning door middel van Voice Search. Stemopdrachten geven was nog nooit zo leuk en eenvoudig.

Tv kijken? Gamen!
Wilt u (ook) gamen op de AF8 televisie, dan is deze 4K HDR tv perfect voor de PlayStation 4 en de PlayStation 4 Pro. HDR zorgt een verbeterd contrast waardoor elke game scene met meer detail tot leven wordt geroepen. Zo bent u er zeker van dat u helemaal op kunt gaan in een interactieve en spannende game-ervaring. Met Object-based HDR remaster worden de kleuren van afzonderlijke objecten op het scherm geanalyseerd en wordt het contrast aan de hand daarvan bijgesteld.

De Sony KD-55AF8 is vanaf nu hier verkrijgbaar en de Sony KD-65AF8 hier!