Nieuwe Panasonic OLED’s nu verkrijgbaar: Panasonic TX-55FZW954 en TX-55FWZ804.

0
1200
Helemaal nieuw in het assortiment van Panasonic zijn de twee OLED’s: de Panasonic TX-55FZW954 en de Panasonic TX-55FWZ804. Met deze nieuwe lijn wil Panasonic een geheel nieuwe thuisbioscoop ervaring leveren. Het grootste verschil in beide televisies zit hem in het feit dat de FZW954 OLED-televisie is voorzien van een zeer fraaie soundbar die zowel aan de muur kan worden bevestigd of als los element kan worden geplaatst.

Bioscoopgevoel
De Panasonic TX-55FZW954 en Panasonic TX-55FWZ804 zijn OLED tv’s die ervoor zorgen dat u het echte bioscoopgevoel voortaan thuis kunt beleven. Niet voor niets is deze 4K Pro HDR Master OLED  tv door specialisten uit Hollywood geoptimaliseerd. Het THX 4K-gecertificeerde display garandeert een waarheidsgetrouwe beeldkwaliteit. Beide Panasonic televisies zijn voorzien van de nieuwe Studio Colour HCX3 Processor. Hiermee voldoet de tv aan de hoogste beeld standaarden. Verder maken de weergave van HDR, de scherpte, helder en het zwartniveau van zowel de FZW954 als van de FWZ804 een technisch hoogstandje.

Soundbar
Naast het beste beeld wil Panasonic ook het beste geluid leveren en het merk heeft daarom gekozen voor de Panasonic TX-55FZW954 voor een geluidssysteem in de vorm van een soundbar gekozen, welke getuned is door de specialisten van het gerenommeerde audiomerk Technics. De soundbar kan direct onder de tv aan de muur worden bevestigd of als voet gebruikt worden. De Panasonic TX-55FWZ804 beschikt niet over deze soundbar.

HDR ondersteuning
Beide modellen maken deel uit van de volgende generatie OLED tv’s, met een optimaal beeld en contrast. Verder beschikken deze fraaie OLED’s over Multi HDR Support. Dit houdt in dat de belangrijkste HDR-standaarden zoals HDR10+, HDR10 (4K-Blu-ray) en Hybride Log-gamma (Broadcast) worden ondersteuning.  

My Home Screen 3.0
Tot slot heeft u een snelle en intuïtieve toegang tot al uw favoriete apps en tv-toepassingen. Ook is er een game-/sportmodus aanwezig voor een ultrasnelle beeldreactie en een uitstekende kleurweergave met surround sound effect.

De Panasonic TX-55FZW954 is vanaf nu hier te bestellen en de Panasonic TX-55FWZ804 hier!