Kom met de Panasonic DP-UB824 alvast in de stemming om films in de avonduurtjes en straks na de zomer in een adembenemende beeldkwaliteit te kunnen bekijken. Deze Ultra HD Blu-ray speler combineert namelijk Panasonic 4K beeldverwerking en een topklasse processor voor de ultieme kijkervaring. Hij zorgt er voor dat kleuren en details uitstekend worden weergegeven op een 4K tv. Deze veelzijdige speler speelt naast 4K Blu-ray discs ook FHD Blu-ray en DVD’s af.

De Panasonic DP-UB824 beschikt over vele functies, zoals ondersteuning voor Dolby Vision en HDR10+ en hoge resolutie audio. Maar ook is er ondersteuning aanwezig voor 4K streaming diensten en spraakbesturing. Een complete en verrassende Blu-ray speler die we graag voor u uitlichten.

Haarscherpe beelden zijn een feit bij deze Panasonic DP-UB824. Daarnaast beschikt hij over een unieke beeldtechnologie, een HCX-processor, voor de echte Hollywood bioscoopervaring, maar dan thuis in de woonkamer. Voor een goede Ultra HD weergave vormen de exacte kleuren en HDR-weergave de basis van high-definition beelden.

En gaan het om beelden vanuit niet-UHD bronnen dan worden deze door middel van 4K Direct Chroma upscaling verbeterd naar 4K. Dit is te danken aan de Panasonic 4K High-Precision Chroma Processor. Hiermee worden kleuren van 4K-beelden voorzien van natuurlijke texturen en diepte. De basis van Blu-ray discs ligt namelijk in onderzoek dat door Panasonic wordt gedaan vanuit het Panasonic Hollywood Laboratory. De technologieën die daar worden ontwikkeld zijn ook toegepast op de Panasonic 4K High-Precision Chroma Processor.

Deze Blu-ray speler ondersteunt meerdere HDR-formaten waaronder dus de toekomstbestendige HDR10+ standaard. Dankzij de originele beeldverwerking technologieën die Panasonic heeft toegepast, ziet de kijker enkel HDR-beelden met een hogere definitie. Een van deze technologieën is tone mapping. Hiermee wordt het helderheidsniveau van de content aangepast.

En natuurlijk dient de kwaliteit van het geluid ook aan te sluiten op het beeld. De Panasonic DP-UB824 is ontworpen voor een audioweergave met een zodanig hoge resolutie, dat volgens Panasonic, de geluidskwaliteit van een originele studio opname wordt ervaren. Naast de conventionele WAV/FLAC/MP3/AAC/WMA/AIFF-formaten kunnen ook DSD- en ALAC muziekbestanden worden afgespeeld.

De Panasonic DP-UB824 is tot slot voorzien van WIFI en geeft toegang tot verschillende apps en Video-on-Demand diensten. Het is een kwestie van aansluiten op een audiosysteem en genieten van de beste geluids- en beeldkwaliteit. Enthousiast geworden? Bestel de Blu-ray speler vandaag nog hier.