Uitgelichte versterker en speakers combinatie: Rotel A10 + Q Acoustics 2050i

0
1096
Zoekt u een versterker en een set vloerstaande speakers voor de beste muziekbeleving en/of een echte thuisbioscoop setting? Denk dan eens aan de Rotel A10 stereo versterker gecombineerd met de Q Acoustics 2050i vloerstaanders.

De Rotel A10 is een zeer geschikte versterker om de eerste stap naar een echt hifi-systeem te zetten. Maar ook wanneer u een compact audiosysteem van een hoge kwaliteit zoekt voor een andere ruimte, dan is de A10 eveneens een aanrader.

De Rotel A10 is eenvoudig te bedienen, beschikt over een connectiviteit voor al uw luister bronnen, inclusief een analoge media-ingang (3,5 mm mini-jack) voor iOS-apparaten of andere mediaspelers, een CD-ingang, een MM phono-ingang voor het geval u uw LP’s uit de kast wilt halen, een Tuner-ingang om naar uw favoriete radiozenders en twee Aux-ingangen voor andere analoge bron apparaten. Met 40 Watt uitgangsvermogen per kanaal biedt de A10 genoeg kracht om kwalitatief uitstekende speakers aan te sturen.

Kortom, de Rotel A10 is een 40 watt per kanaal geïntegreerde versterker die voldoet aan de wensen van de audioliefhebber die geen hoog vermogen of digitale streaming capaciteit nodig heeft, maar op zoek is naar een klein, hoogwaardig Hifi audiosysteem. Naast een uitstekend loopwerk en dito componenten oogt de Rotel A10 met een zilveren afwerking zeer strak.

Een goede versterker is niets zonder een set kwalitatief goede vloerstaande luidsprekers. Een goede combinatie met de Rotel A-10 is de Q Acoustics 2050i.

Deze Q Acoustics 2050i vloerstaande speaker is de voorloper van de Q Acoustics 2000i-series. Deze zuilspeaker met dubbele 165 millimeter woofers levert een kamervullend geluid met krachtige lage- en middentonen. Dit levert trillingen op en een meeslepend geluid bij films en muziek. Daardoor is er geen extra subwoofer nodig om een filmscène intens te beleven. De nieuwe 25 millimeter dome tweeter levert een helderheid in geluid en voegt vloeiende gedetailleerde hoge frequenties toe.

De Q Acoustics 2050i is luxe afgewerkt en beschikt over vloer spikes. Dankzij dit design wordt resonantie geneutraliseerd en heeft u geen last van een vervormd geluid.  De Q Acoustics 2050i zijn bij Hificorner.nl verkrijgbaar in hoogglans zwart en een antracieten afwerking. De 2050i’s worden geleverd met tapijtpennen voor een stevige stand of rubberen voetjes voor houten of betegelde vloeren.

Deze fraaie combinatie van versterker en speakers is hier te bestellen!