De nieuwste Bowers & Wilkins 600 Series!

600 Series Lifestyle Photography
Maak kennis met de nieuwe 600 Serie, een luidspreker serie die van uw filmavond een onderdompelende, meeslepende ervaring maakt en uw favoriete muziek tot leven brengt. De Bowers & Wilkins 600 Series is onlangs gepresenteerd door het merk en is inmiddels de zesde reeks van deze veelbekroonde luidspreker lijn. Volgens Bowers & Wilkins is de nieuwe 600 Series het startpunt voor de ultieme hifi ervaring.

De  nieuwe  Bowers &  Wilkins 600 Series reeks bestaat  uit vier luidsprekers en bijpassende subwoofers die  zijn uitgerust met diverse verbeteringen  ten opzichte van zijn voorgangers. Zo geniet je voortaan van de ultieme home theater ervaring maar kun je ook je vinyl collectie weer uit de kast halen.

De verbeterde audiokwaliteit  van deze nieuwste serie is te danken aan de integratie van technologieën die eerder zijn toegepast in het hogere segment luidsprekers vallen. Zo zijn de Bowers & Wilkins 603, 606, 607 en HTM6 modellen nu uitgerust zijn met het gepatenteerde continuum materiaal.

De Diamond reeks is het vlaggenschip van Bowers & Wilkins en is het voorbeeld geweest voor de 600 Series wat betreft de continuum cone driver. Niet voor niets heeft de ontwikkeling van de Continuum-conus dan ook acht jaar geduurd en werd hij voor het eerst geintroduceerd in de 800 Serie Diamond modellen.

606 Lifestyle Photography

Het conusmateriaal biedt transparantie  en precisie in het middenbereik. Door de Continuum conus in elk model te integreren, zorgt dit voor gedetailleerde klanken in het middengebied. Aangezien het menselijk gehoor van nature het gevoeligst is voor die frequenties, is een goede weergave van het middengebied van belang.

Verder biedt de  nieuwe 600 Series  een vernieuwde versie  van de Decoupled Double Dome Tweeter technologie. Deze gepatenteerde, ontkoppelde dubbele dometweeters met ultralage vervorming, zorgen ervoor dat elk detail hoorbaar is, ongeacht of je kiest voor stereo of surround sound. Door  deze technologie te combineren met de nieuwe Continuum drivers levert de 600 Series optimale muzikale prestaties , en dat voor een betaalbare prijs.

De nieuwe serie bestaat uit de volgende modellen:

Te beginnen bij de Bowers & Wilkins 603. Deze vloerstaande speaker is gelijk de grootste uit de 600 familie en levert niet alleen een uitzonderlijk goed vermogen, maar ook loepzuivere klanken.

603 Lifestyle Images

Dit is te danken aan de  ontkoppelde dubbele dometweeters, een FST-driver met de Continuum-conus voor het middengebied, plus dubbele papieren wooferconussen voor de lage tonen.

En dan de 606, een boekenplank speaker die zowel op een stand of op een boekenplank heel goed tot zijn recht komt. Hij is compact en levert een zuivere weergave met een extra bas. De combinatie van de 6,5 inch Continuum conus met de ontkoppelde dubbele dome tweeter doen ook in de Bowers & Wilkins 606 speakers hun werk.

Van de grootste naar de kleinste speaker, dat is de Bowers & Wilkins 607.

607 Lifestyle Photography

Evenals de 606 is deze boekenplank speaker heel geschikt voor een loepzuivere weergave in het midden- en lagetonenbereik.

En dan tot slot de Bowers & Wilkins HTM6. Deze slanke middenkanaal luidspreker is voorzien van de ontkoppelde dubbele dometweeter plus dubbele drivers met 5-inch Continuum-conus voor het midden- en lagetonenbereik. Hij levert gegarandeerd een aanzienlijk vermogen.

De nieuwe serie is verkrijgbaar in twee slanke, moderne afwerkingen, in het zwart en wit!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie