Denon CEOL N10: een veelzijdig apparaat voor de ultieme geluidsweergave

0
1509
Met de Denon CEOL N10 HiFi netwerk cd-speler geniet je van bijna eindeloze audio mogelijkheden.  Zo geniet je van een uitstekende geluidsweergave (in meerdere ruimtes) dankzij de geïntegreerde HEOS technologie en Bluetooth. Daarnaast kun je je cd-verzameling weer tevoorschijn halen, stream je al je favoriete nummers via diverse muziek streamingdiensten en heb je toegang tot internetradio en AirPlay2.

De Denon CEOL N10 is gebouwd voor een optimale audioprestatie dankzij een geheel vernieuwde tweeweg luidspreker configuratie. Hierdoor worden zowel de muzikale precisie als helderheid verbeterd en hoor je ieder instrument tot in detail. Het is een kwestie van al je favoriete muziekbronnen eenvoudig via WiFi met HEOS, AirPlay 2 of Bluetooth verbinden. Behalve een upgrade van je favoriete muziek, verbetert de N10 ook het geluid van je tv. Dankzij de twee optische ingangen en de leerfunctie van de afstandsbediening wordt audio zodanig verbeterd dat film- en game geluid nog beter overkomen.

Een mini Hifi systeem zoals de Denon CEOL N10 vraagt ook om een minimaal ontwerp. Er is gekozen voor een compact en strak ontwerp met minimale afmetingen, zodat hij overal in het interieur goed tot zijn recht komt. Verder is er nog een belangrijk design element toegevoegd, namelijk een aantal bedieningsknoppen die zich bovenop de speler bevinden. Deze reageren meteen intuïtief door op te lichten. En net zoals je van het scherm van je telefoon gewend bent, is hij voorzien van een dubbellaags en krasvrij oppervlak. Verder beschikt dit Denon mini-systeem over een hoogwaardige matte afwerking en is hij verkrijgbaar in zwart, wit en grijs.

We zeiden het al, de CEOL N10 is ook te verbinden met HEOS. Hiermee regel je in elke kamer in huis een eigen HEOS-geluid. Met deze multiroom functie groepeer je meerdere HEOS-ondersteunende apparaten en luidsprekers, om via het thuisnetwerk overal in de woning dezelfde of andere nummers af te spelen.

Het instellen van de N10 is tot slot ook eenvoudig en intuïtief. Het is een kwestie van de eenvoudige instructies op te volgen en binnen een handomdraai maak je bijvoorbeeld verbinding met elke gewenste streamingdienst.

Samenvattend kunnen we stellen dat de CEOL N10 zeer veelzijdig is. Van onderdeel van de HEOS multiroom reeks, tot een verbeteraar van tv-audio en cd-speler in een.

De Denon CEOL N10 is hier te bestellen.