Een baanbrekende bas en draadloze plaatsing met de SVSound subwoofers en adapter!

0
1202
Wil je een echte baanbrekende bas in huis halen? De subwoofers van SVSound zijn de juiste keuze voor zowel thuisbioscoop- als audiofiele muzieksystemen. Ze bieden enorme SPL’s en extreem lage frequentie-uitbreiding die zelfs de meest veeleisende luisteraars verbazen. SVSound heeft bij ieder model gekozen voor dezelfde technologie die is toegepast in de prijswinnende 16-Ultra subwoofer modellen.

Recentelijk heeft het merk ook een adapter gelanceerd waarmee de SVSound subwoofer draadloos te plaatsen is. We lichten de meest recente krachtpatsers uit de 4000-serie uit en de SVSound SoundPath Wireless Audio Adapter voor een draadloze plaatsing.

SVSound PB-4000
Zo zorgt de PB-4000 voor fans van actiefilms en audiofielen voor een fantastische output en diepe bas tot 13 Hz. Verder is de SVSound wub voorzien van een 13,5-inch driver met hoge uitslag en 1200 watt RMS en een piek-vermogensversterker van 4000 watt met Analog Devices.

Een lage frequentie-uitvoer en extreem diepe basverlenging, met nauwkeurigheid en controle, zorgt ervoor dat de PB-4000 op elk niveau met ongeëvenaarde prestaties en functies tot zijn recht komt. De geavanceerde DSP-versterker creëert tuning-modi met drie poorten, elk met individuele respons curves om de meest nauwkeurige frequentierespons in de ruimte te bereiken. Met de PB-4000 is het eigenlijk alsof u drie subwoofers in één hebt.

De SVS PB-4000 combineert een ongekende kracht met een lage frequentie-extensie die je bijna kunt voelen. Dankzij de toegepaste ‘trickle-down’ technologie die ook is gebruikt in de 16-Ultra-serie, levert deze sub  ongeëvenaarde prestaties. De PB-4000 Sledge STA-1200D-versterker is voorzien van een rating van 1.200 watt RMS en een piekvermogen van 4.000 watt. Hij maakt gebruik van een efficiënt klasse D-ontwerp, gecombineerd met een discrete MOSFET-uitgang en een geavanceerde Analog Devices DSP-motor.

SVSound SB-4000
De SVSound SB-4000 is een uitstekende keuze voor thuisbioscoop- en audiofiele muzieksystemen en biedt enorme SPL’s en extreem lage frequentie-uitbreiding die zelfs de meest veeleisende luisteraars verbazen. Een krachtige 13,5-inch driver zorgt voor een nauwkeurige besturing en wordt aangedreven door een 1200 Watt RMS versterker met een piekvermogen gemeten op 4000+ Watt. Daarnaast beschikt de versterker over een volledig discrete MOSFET-uitgang en de meest geavanceerde Digital Signal Processing (DSP). Ook is er de mogelijkheid om de SVSound SB-4000 tot in perfectie af te stemmen via de subwoofer DSP smartphone app.

Met een gemiddeld formaat van 465 x 452 x 531 millimeter vormt de SB-4000 een uitstekende optie als u uw home cinema audio wil upgraden naar een high-end basweergave. De DSP versterker, innovatieve driver en gesloten behuizing verzorgen ruimtelijke en diepe bassen met zeer hoge output levels.

 

 

 

SVSound SoundPath Wireless Audio Adapter
En dan tot slot de SVS SoundPath Wireless Audio Adapter. SVS ontwikkelde deze draadloze subwoofer adapter om een nauwkeurig audiosignaal met volledig bereik op CD-kwaliteit door te geven. De SoundPath draadloze audio-adapter zorgt voor draadloze connectiviteit voor een stereo zone van luidsprekers, actieve surround sound-luidsprekers en versterkers.

Met de SVSound SoundPath Wireless Audio Adapter heb je voortaan geen last meer van kabelverstoring en breid je tegelijkertijd de plaatsingsopties van de subwoofer uit. Subwoofers zijn immers vaak de grootste component in elk audio- of home theater-systeem, dus plaatsing kan een uitdaging zijn. De SoundPath draadloze audioadapter voegt draadloze connectiviteit toe. Zo zijn er meer opties voor de plaatsing en wordt kabelruis verminderd zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

De nominale frequentierespons voor verzending is 6 Hz tot 22.000 Hz +/- 1 dB, dus de adapter regelt ook draadloze connectiviteit voor een stereo zone van luidsprekers, actieve surround sound luidsprekers voor thuisbioscoop, versterkers en meer. En dat alles in cd-kwaliteit.

Sluit de zender eenvoudig aan op een AV-ontvanger, tv of andere audiobron via RCA-interconnect en sluit de ontvanger aan op een subwoofer, actieve luidspreker of versterker. Koppel vervolgens de twee apparaten en de SoundPath draadloze audioadapter stuurt een 16-bits / 48 kHz-signaal zonder kabels of draden. Voor extra veelzijdigheid kunnen maximaal drie adapters worden gekoppeld om een ​​multiroom audiosysteem te creëren.