Nieuw van Bose: soundbars, bas modules en speakers!

Bose heeft een aantal nieuwe producten op de markt gebracht voor de ultieme muziekbeleving. Zo introduceert het merk de twee nieuwste Bose Soundbars 500 en 700. Voor de optimale geluidservaring zijn ook nog de Bose Bass Module 500 of 700 toe te voegen en de Bose surround speakers.

Bose Soundbar 500 en 700
De nieuwe soundbars, de Bose Soundbar 500 en Bose Soundbar 700, vallen op door het stijlvolle en vooral dunne ontwerp. De speciale drivers die zijn toegepast zijn namelijk speciaal ontworpen om de soundbar zo dun mogelijk te krijgen. Beide modellen zijn slecht vijf centimeter hoog, waardoor je ze onder de televisie kunt plaatsen zonder dat ze teveel opvallen. Het resultaat is daarentegen niet onopvallend, met een geluid van hoge kwaliteit dat de gehele ruimte vult.

Zoals gezegd zijn het stijlvolle soundbars, wat te danken is de bovenzijde die uit gehard glas bestaat met een metalen grille rondom. De strakke lijnen en het dunne design van de 500 en 700 zorgen voor een fraaie afwerking die niet zal misstaan in de woonkamer onder je OLED scherm.

De draadloze mogelijkheden van beide soundbars zijn uitgebreid dankzij wifi en bluetooth. Zo kun je bijvoorbeeld je favoriete muziek vanaf Spotify afspelen via het wifi thuisnetwerk. Of gebruik Bluetooth vanaf je smartphone of tablet. Bedienen gaat eenvoudig dankzij de Bose Music app.

Bose Bass Module
En wil je nog wat extra power toevoegen aan de prestaties van de soundbars, voeg dan de Bass Module toe om de ruimte van nog krachtiger geluid te voorzien van bioscoopkwaliteit. Deze kleine Bose Bass Module 500 of Bass Module 700 is een compacte kubus van 25 centimeter, die speciaal ontworpen is voor de Soundbar 500 of 700 en zowel muziek als films een nieuwe dimensie geeft.

Er is in dit geval geen grote behuizing nodig voor een groots laag. Naast een overdonderend laag biedt de Bass Module ook draadloze connectiviteit. Hierdoor zijn ze makkelijk uit het zicht te plaatsen. Een bekabelde verbinding kan ook. Dan kunnen de module en de soundbar met elkaar worden verbonden middels een standaard audiokabel van 3,5 millimeter.

Voor meer laag plaats je de basmodule dichter bij de wand of in een hoek. Voor minder laag plaats je de basmodule verder bij de wand of een hoek vandaan.

Bose Surround speakers
De Surround Speakers voegen meer ruimtelijkheid toe aan het geluid.  Deze onopvallende surround-achterspeakers zijn, evenals de Bass Module, exclusief ontworpen om te koppelen met de Soundbar 500 of de Soundbar 700.  Ze leveren een meeslepend geluid en vallen door hun hoogte van 10 centimeter nauwelijks op.

Complete geluidservaring
Kortom, de optimale geluidservaring creëer je door naast deze soundbar en de Bass Module 500, de Surround Speakers toe te voegen. Gezamenlijk vormen deze producten de ultieme home entertainment ervaring en bevind je je middenin de actie.

Bestel nu bij Hificorner.nl de Bose Soundbar 500, de 700 hier, de Bose Bass Module 500 of 700 en de Surround speakers hier!

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie