Verbluffend 3D geluid met de Denon AVC-X6500H surround receiver

De Denon AVC-X6500H surround receiver zorgt voor de meest complete surround formaten. Dit is te danken aan de nieuwste ingebouwde audioformaten, namelijk Dolby Atmos, DTS:X en Auro-3D. Een opvallend element van deze fraaie receiver is de 11-kanaals versterker. Deze levert namelijk een volwaardige 7.2.4-3D geluidservaring zonder externe versterker. Er is een volledig draadloze verbinding mogelijk via zowel WiFi als Bluetooth en ondersteuning voor Apple Airplay 2. Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie en de app vormt de AVC-X6500H het hart van je draadloze multi-room geluidsnetwerk overal in huis.

Meeslepend 3D geluid
Kijk je favoriete film in een andere dimensie in Dolby Atmos, waardoor je door de bewegende audio wordt omringd met levensechte effecten, voor een echte bioscoopervaring bij je thuis. Naast Dolby Atmos zorgt DTS:X voor de plaatsing van het geluid, daar waar het van nature in de ruimte zou moeten voorkomen. Hierdoor wordt door de Denon AVC-X6500H een ware multidimensionale audio-ervaring gecreëerd. Zowel al je favoriete films, muziek als games worden nieuw leven ingeblazen. En met DTS Virtual:X geniet je van een 3D audio-ervaring, zelfs zonder overhead speakers. Tot slot tilt Auro-3D de thuisbioscoop ervaring naar een hoger niveau dankìj het driedimensionale geluid voor muziek, games, tv en films.

Krachtige 11.2-kanaals versterker met eco-modus
De AVC-X6500H beschikt over een geavanceerde eindversterker met 11 kanalen, waarbij ieder kanaal een vermogen van 205 watt heeft. Alle kanalen kunnen luidsprekers met een lagere impedantie (vanaf 4 ohm) veilig aansturen. Hij is ook voorzien van een automatische ECO-modus die het maximaal beschikbare vermogen aan het volume aanpast en op  het scherm vind je een ECO-meter waarmee je de vermindering van het stroomverbruik in real-time kunt zien.

De uitstekende geluidskwaliteit is mede te danken aan de audio decodering met hoge resolutie en verschillende lossless bestandstypen. Dan hebben we het over ALAC, FLAC en WAV tot 24 bit/196 kHz en ondersteuning van 2,8/5,6 MHz DSD-bestanden (DSD is het audiocodering formaat van SACD).

Verder biedt de receiver, voor het beste geluid en het grootste dynamische bereik met de minste vervorming, op alle kanalen geavanceerde 32-bits AKM AK4458VN D/A-converters. Zo wordt doorlopend een hoge geluidskwaliteit gegarandeerd. Alle acht HDMI-ingangen en drie HDMI-uitgangen ondersteunen HDCP 2.2 en de nieuwste HDMI-specificaties.

Geavanceerd videodeel
Het geavanceerde videodeel van de AVC-X6500H is compatibel met de nieuwste HDMI- en HDCP  2.2-specificaties. Ook is de receiver geschikt voor elke 4K Ultra HD-bron. Zo geniet je van ultra-high-definition beelden en zelfs van analoge en digitale SD-bronnen. Dankzij de geavanceerde videoverwerking van de AVC-X6500H worden bestaande video’s met lagere resolutie van DVD’s of andere digitale bronnen namelijk automatisch naar 4K opgewaardeerd.

Verder is de AVC-X6500H uitgerust met een geavanceerd duaal-antennesysteem voor stabiel en foutloos streamen. Hij ondersteunt Bluetooth, WiFi én Apple AirPlay 2. Bediening gaat eenvoudig met de Denon AVR Remote app. Tot slot is er ook een phono-ingang aanwezig voor je platenspeler en dankzij de ingebouwde HEOS-technologie van de AVC-X6500H speel je jouw favoriete muziek draadloos via iedere willekeurige HEOS-luidspreker af in en om je woning.

De Denon AVC-X6500H is hier in het zwart te bestellen en hier in het zilver!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie