Yamaha MusicCast VINYL 500: platenspeler van nu en de toekomst

Een aantal weken geleden werd de nieuwste platenspeler van Yamaha tijdens de IFA 2018 gepresenteerd. Deze Yamaha MusicCast VINYL 500 is nu beschikbaar dus hoog tijd om deze platenspeler van de toekomst te introduceren. Tijdens de IFA 2018 presentatie werd duidelijk dat Yamaha zijn jarenlange traditie als producent van hifi producten met een pioniersgeest ook nu weer doorzet door te kiezen voor de nieuwste technologieën.

De platenspeler richt zich volgens Yamaha op consumenten die net vinyl hebben ontdekt maar ook ook op jarenlange vinyl liefhebbers. Een brede doelgroep dus, maar de nieuwe MusicCast VINYL 500 is in ieder geval een stap vooruit in de wereld van streaming en multiroom. Deze platenspeler is namelijk wereldwijd de eerste speler welke volledig netwerk-ready en met multiroom compatibel is.

Voor het ontwerp is gekozen voor een tijdloos design, gecombineerd met een betrouwbare phono mechaniek. De rechte toonarm zorgt voor maximale zuiverheid. Dankzij de motor met riemaandrijving wordt door trillingen veroorzaakte ruis tot een minimum beperkt. Hij is verkrijgbaar in het wit en in het zwart

De MusicCast VINYL 500 brengt niet alleen het geluid van je favoriete platen het thuisnetwerk binnen, maar zorgt er ook voor dat de wereld van streaming en multiroom voor bestaande hifi-systemen binnen handbereik komt. Dankzij integratie van streamingdiensten, Apple Airplay en Bluetooth kan het systeem moderne muziekbronnen even zuiver afspelen als vinyl.

Yamaha maakt al decennia lang platenspelers en blijft daarin innoveren. Het resultaat is een nieuwe draai die aan de MusicCast VINYL 500 is gegeven. Analoog geluid wordt nu gecombineerd met de uitgebreide mogelijkheden van het Yamaha MusicCast multiroom systeem. Dankzij MusicCast wordt je favoriete plaat aan elk compatibel apparaat overgedragen en kan het in het hele huis volledig draadloos worden beluisterd.

Een andere handigheid is het feit dat deze platenspeler goed past in het hedendaagse, draadloze tijdperk. Zo is hij overal te plaatsen zonder dat je last hebt van storende kabels en komt de VINYL 500 het beste tot zijn recht.

De bediening gaat zeer eenvoudig via de MusicCast-app voor iOS en Android. Dankzij de integratie van Amazon Alexa is een comfortabele besturing via spraakopdrachten mogelijk.

Dus begin de herfst goed, haal je favoriete platen uit de kast en bestel de VINYL 500 hier.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie