Denon avr-s750h
Denon avr-s750h

Vandaag heeft Denon drie nieuwe surround receivers geïntroduceerd. De nieuwe lijn komt ook met een nieuwe serienaam, de S series.

Het gaat om drie modellen de AVR-S650H, AVR-S750H en de AVR-S950H.

Alle receivers beschikken over HEOS voor multiroom audio. Ze zijn voorzien van Apple’s nieuwste AirPlay 2 technologie. Voor de connectiviteit beschikken ze zowel over Bluetooth als WiFi.

Meest opvallende aan deze nieuwe producten zijn de zogenaamde smart functies. Alle receivers uit de S lijn beschikken over spraaksturing via Google Assistant of Apple Siri. Hiermee kan je eenvoudig je receiver doormiddel van spraakbediening aansturen.

Je kunt bijvoorbeeld zeggen “Hey Siri speel mijn favoriete playlist af in de woonkamer” Deze nieuwe Denon receivers zullen dan automatisch je favoriete afspeellijst afspelen.

Hieronder een overzicht van de technische specificaties:

Installatie en gebruiksgemak

 • Ruimtekalibratie en geoptimaliseerde ruimte-akoestiek: Keuze uit EQ-kalibratietechnologieën van Audyssey voor eenvoudige, nauwkeurige installatie en dynamische volumeregeling.
 • Quick Selects: Er zijn vier Quick Select-knoppen op het voorpaneel en op de afstandbediening waarmee je de geluidsvoorkeuren voor iedere bron kunt opslaan.
 • Remote apps (iOS/Android/Kindle): Denon AVR-afstandsbediening voor de basisbediening en -installatie van de AVR’s. Audyssey MultiEQ editor app verkrijgbaar (betaald) voor verdere aanpassing van de EQ-curve in de ruimte.

Video en HDMI

 • Nieuwe eARC: Enhanced Audio Return Channel biedt nu ondersteuning voor de audiotransmissie van de nieuwste verliesvrije en 3D-audio-formaten van de tv rechtstreeks naar de AV-receiver via de aangesloten HDMI-kabel.
 • Nieuwe HDCP 2.3: Voldoet aan de nieuwste kopieerbeveiligingsnormen op alle HDMI-poorten.
 • Nieuwe Auto Low Latency Mode (ALLM): Ondersteuning voor gamen op de Xbox One met lage latentie en vereist een geschikte tv.
 • Fantastische kleuren: 4:4:4 kleurenresolutie, BT.2020, HDR10, Dolby Vision-compatibiliteit en Hybrid Log-Gamma (HLG)-ondersteuning.
 • 4K Ultra HD: 4K Ultra HD/60 Hz full-rate pass through en 4K video upscaling.

Audio en surroundgeluid

 • Nieuwe Dolby Atmos Height Virtualization Technologie: Upmix Dolby-content om gevirtualiseerde hoogtekanalen toe te voegen (via een toekomstige firmware-update op 7CH-modellen).
 • Meeslepende 3D-audio (alleen 7CH AVR): Dolby Atmos, DTS:X en DTS Virtual: X upmixing van DTS-gecodeerde content.
 • Verliesvrij surroundgeluid: Ondersteuning voor Dolby True HD en DTS HD Master Audio.
 • Premium DAC: Decodering van audio in hoge resolutie dankzij 32bits AKM DAC.
 • Hi-Res Audio: De mogelijkheid om tot 24-bit/192-kHz ALAC, FLAC en WAV-verliesvrije bestanden te decoderen, evenals DSD 2,8 MHz en 5,6 MHz muzieknummers.
 • Universele weergave: Weergave van MP3-, WAV-, FLAC-, ALAC- en DSD- (2,8/5,6 MHz)bestanden is mogelijk via de USB-ingang op het voorpaneel.

Muziekstreaming en slimme thuisomgeving

Nieuwe feestmodus: Speel de audio van je tv af in alle ruimten. Speel geluid van de AVR tegelijk af in alle ruimten of bundel met andere thuisapparaten die zijn voorzien van HEOS om overal in huis naar tv-geluid of andere HDMI/digitale/analoge bronnen te luisteren.

Ingebouwde HEOS: wifi-muziekstreaming en multiroom audiotechologie met compatibele componenten. HEOS ondersteunt gratis en premium muziekdiensten zoals: Spotify, Deezer, TuneIn, Tidal, Sound Cloud en meer.

Ingebouwde AirPlay 2: Gebruik AirPlay 2 om muziek draadloos naar de AV-receiver te streamen of koppel aan andere compatibele luidsprekers om je muziek overal in huis af te spelen.

Moeiteloze spraakbesturing: Werkt met Google Assistant of Apple Siri voor handsfree bediening van je draadloze muziek en AVR.

Voorzien van Bluetooth en WiFi: Stream muziek draadloos en speel af in een tweede ruimte of op speakers met HEOS via de gratis HEOS- app.